Yet another fire alarm

Brandalarmen zijn heel de rage tegenwoordig. Na een (vals) brandalarm vorige donderdagochtend om 8.45u (!) (mijn collega en ik werden toen onderweg van het station naar het werk onderschept door collega’s die het gebouw op dit ontiegelijk vroege uur geëvacueerd hadden), was het deze namiddag opnieuw prijs. Midden in een evaluatiegesprek. Weer vals alarm, natuurlijk. Kunnen we meteen de verplichte brandoefening voor dit jaar van het programma schrappen. Al was er enige verwarring over de exacte plaats van samenkomst, niemand klaagde over het feit dat we verplicht een kwartiertje buiten in de zon moesten staan. Wat een zalig weertje! Een mens zou nog fan van climate change worden…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>