Een avond onder vrienden

Terwijl de crème de la crème van de social media “influencers” zich te goed deden aan gratis eten en drinken op het feestje van die gast die rijk geworden is met Oost-Europese vrouwen naakt voor zijn webcams te zetten en meent dat het verkeersreglement voor losers is, gingen mijn vriend en ik gisterenavond op bezoek bij vrienden.

Het werd een gezellige avond onder het genot van een goed glas wijn en gezonde knabbels. We haalden herinneringen op aan onze Schotlandreis en lachten veel. Maar er waren ook moeilijke momenten in het gesprek. We hadden het (uiteraard) over het recente plotse overlijden van de moeder van onze gastvrouw. Een overlijden dat niemand had zien aankomen en waardoor een vrolijke vrouw, een rots in de branding, veel te vroeg weggerukt werd. Haar twee schattige kleinkinderen zullen het zonder hun oma moeten stellen. Onze gastvrouw zonder haar steun en toeverlaat. Triestig.

Veel tegenslagen, momenteel in onze vriendenkring, hopelijk brengt het najaar beterschap.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>