Experimentje

Van de giechelende achtjarige meisjes die vol trots in rad Frans hun kunstwerken aan mij voorstelden naar flitsexperimentjes in de verlaten Leuvense straten. Het contrast kon moeilijk groter zijn. Veel mislukte foto’s uiteraard, maar één exemplaar, dat ik zelf best geslaagd vind, wil ik graag met jullie delen.

Na deze foto besloten we op onze lauweren te rusten en de rest van de avond in het Leffe café te gaan opwarmen. Beetje jammer, vind ik persoonlijk, want eigenlijk volg ik fotografiecursus om iets bij te leren en niet om rond te hangen in cafés. Ik moet zeggen dat ik, in vergelijking met de drie vorige modules, minder enthousiast ben over de huidige cursus aan het CVO. Het is duidelijk dat dit het eerste jaar is dat de cursussen op deze manier ingericht worden en dat de leerkrachten zelf ook zoekende zijn. Enfin, neemt niet weg dat ik dit jaar al enkele zeer geslaagde foto’s gemaakt heb.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>