Grommel, grommel

De cursus landschapsfotografie waarvoor ik me een ganse tijd geleden op de wachtlijst had laten zetten, bleek niet meer ingericht te worden. Daar kwam ik achter toen ik zelf informeerde bij het secretariaat hoe het zat met de inschrijvingen voor die cursus. Niemand had het blijkbaar nodig gevonden de mensen op de wachtlijst daarvan op de hoogte te brengen. Maar er bleek een alternatief te zijn waarvoor ik, dankzij mijn half jaartje photoshop, in aanmerking kwam. En bijgevolg ging ik me vandaag inschrijven voor de cursus fotografie 1 (een splinternieuwe cursus die de belofte van een echt diploma inhoudt).

Vlak nadat ik van mijn werk thuiskwam, sprong ik op mijn fiets om als een wervelwind me op de allereerste dag van de inschrijvingen naar het CVO-secretariaat te begeven. Maar uiteraard, ik had het moeten weten: de twee enige avonden waarop de cursus fotografie 1 wordt gegeven waren al helemaal volzet. Volzet! Zware teleurstelling, want ik had echt mijn zinnen op een vervolgcursus gezet. En zodoende sta ik nu op een wachtlijst voor een eventuele cursus fotografie 1 die misschien, wie weet, op vrijdagavond georganiseerd zal worden.

Grommel, grommel.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. 6 juni was de eerste inschrijfdag van het grote publiek.
    Maar de inschrijvingen voor de CVO studenten was al vanaf begin mei.

    Misschien daarom dat je geen plaats meer had.

    mel

  2. yab

    Het zou dan wel tof zijn dat men de trouwe CVO-studenten hiervan op de hoogte zou brengen. Ik heb hier geen enkele mail over gekregen. Ook niet over de verandering van het fotografiecurruculum.

  3. Normaal gezien komen ze de week ervoor de papieren ronddelen met meer info.

    Ik heb digi 1 in eerste semester gevolgd, doka 1 in het tweede semester gevolgd en Spaans voor het volledige jaar en ik heb 2 x 2 keer iemand gezien om uitleg te zien geven voor het volgende semester.

  4. yab

    Mja, misschien zijn ze alleen in Leuven rondgekomen en niet in Kessel-Lo. Blijft het feit dat ze alle ingeschreven studenten eenvoudig via mail op de hoogte hadden kunnen brengen. Als dat bij het CLT lukt, dan moet dat bij het CVO toch ook gaan.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>