Glas op wit

Onze eerste studio-opdracht dit jaar. Ik hou wel van studio-opdrachten, want door de grotere techniciteit van het werken met studiolampen, ben je verplicht om goed na te denken over de instellingen van je toestel en de plaatsing en intensiteit van de lichtbronnen. Jammer genoeg kan ik jullie geen resultaten laten zien van ons experiment van vandaag. Het was een groepswerk en we gebruikten het toestel (en geheugenkaartje) van een medestudent. Volgende week maken we een selectie uit de beste beelden en krijgen we de RAW-bestanden mee naar huis om er elk een eigen bewerking van te maken. Ik ben benieuwd.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>