The end

En dat was meteen de allerlaatste blogpost over Australia. Ik hoor jullie al zuchten: “Oef”. Natuurlijk zijn zulke vakantieverhalen vooral leuk om te lezen als je er zelf bij was. Dus om het een beetje goed te maken, stel ik voor dat ik de komende week een paar verzoekjes afwerk. Wat willen jullie graag weten over yab? Zijn er vragen waar jullie al lang mee zitten? Laat je vragen en opmerkingen achter in de comments en ik zal proberen zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. blijf ons gewoon verrassen met je eigenzinnige postjes …. en ‘t is veel leuker te weten dat je hier ergens in mijn buurt woont zonder dat ik weet wie je bent, dat maakt het des te interessanter.

  2. Ik beken. Ik heb enkel naar de prentjes gekeken bij je reisverslagen, en heel veel foto’s waren er eigenlijk niet. 😉 Als ik ineens een onweerstaanbare drang krijg om naar Australië te gaan dan weet ik in ieder geval wel waar ik kan komen lezen om ideeën op te doen.

    Ik heb verder ook geen verzoekonderwerpen voor volgende posts. 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>