Cuil, jouw nieuwe zoekmachine

Ik vind de naam een beetje vergezocht, maar hey, dat zullen ze in het begin van Google ook wel gezegd hebben. De resultaten van de zoekopdrachten die Cuil (spreek uit: Cool) oplevert, lijken op het eerste zicht nog voor verbetering vatbaar. En ik kreeg op vijf minuutjes zoeken al enkele foutmeldingen te zien. Benieuwd of ze erin zullen slagen Google het vuur aan de schenen te leggen (ik gok op: niet).

Via.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. toen k die gisteren is effe testte had k ook een aantal foutboodschappen, en bij dezelfde searchtermen bij google en cuil, eindig ik hoger in google, dus GOOGLE FTW!! :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>