Oproep van Valéas

Een vriendelijke vraag van assistentiehond Valéas in de mailbox, daar kunnen we geen neen tegen zeggen. Die assistentiehonden van tegenwoordig, zelfs email heeft geen geheimen meer voor hen. 😉

Velen vinden het zo geweldig dat ik mijn baasje dag in dag uit help.Vaak krijgen wij dus de vraag wat ik graag als cadeautje zou hebben, omdat ik zo’n superhond ben… Wel, ik weet het niet!

Baasje geeft me elke dag lekker eten, af en toe iets om op te knabbelen en een lekker gevulde Kong: eten moet ik al niet vragen… Speelgoedjes kreeg ik al voor mijn verjaardag, bracht de Sint me al en koopt baasje al veel te veel – volgens de kotgenootjes… Ik moet toegeven dat ik het meestal niet opmerk als een van mijn speeltjes verdwaalt onder het bed. Een bed heb ik, een lekker warm deken ook. Baasje heeft ook al alles om mijn haar en tandjes picco bello in orde te houden, nee dat moet ik dus ook niet hebben. Een uitstapje zegt u? Waarnaartoe ben ik eigenlijk nog niet geweest? Ik ga gewoon overal waar mijn baasje gaat – rijdt! Van het strand tot Gasthuisberg, van labo tot aula, ik heb het allemaal al gezien…

Ik weet wat ik wil! Ik wil dat andere hondjes andere baasjes – zo van die baasjes die meer rijden dan stappen – even blij kunnen maken zoals ik dat doe met mijn baasje! Ik wil dat andere hondjes even ‘verwend’ kunnen worden als ik door de hele dag door knuffeltjes te verdienen vanals hun baasje zich weer eens in de problemen heeft gewerkt! Ik wil dat andere hondjes ook de engel met de kwispelende staart in het leven van hun baasje kunnen worden! Ik wil dat andere hondjes ook naar die zelfde superleuke school kunnen gaan als ik ging en zo’n supertoffe gastmama’s krijgen als ik!

Het leukste van alles is dat jullie mij mijn allergrootste kerstcadeau kunnen geven… Mijn school, vzw Hachiko, heeft namelijk een wedstrijd lopen: wie het meest doorlopende opdrachten van €3 per maand helpt verzamelen voor 19 april 2008 wint leuke dingen voor zijn baasje en zichzelf! Het grootste cadeau dat men eigenlijk wint, is wat ik wil voor Pasen, Kerstmis, nieuwjaar, kortom het hele jaar door: nog meer hondjes die de opleiding tot assistentiehond a.k.a. kwispelend (b)engeltje kunnen krijgen!

Hoe kunnen jullie dit doen? Start gewoon bij jullie bank een doorlopende opdracht ter waarde van €3 per maand ten voordele van vzw Hachiko, Hundelgemsesteenweg 722, 9820 Merelbeke, op Hachiko’s rekeningnummer 068-1052525-05 met als mededeling ‘DLO wedstrijd via Valéas’, net zoals mijn baasje dat deed.

Dank bij voorbaat en een zalig Paasfeest voor iedereen!

Uw allerliefst kwispelend (b)engeltje,

Valéas

Hup, waar wachten jullie nog op?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>