Cadeautje uit Utrecht

De vriendin van mijn broertje heeft half Utrecht afgezocht, maar peperlikeur bleek nergens te vinden. Als alternatief heeft ze een fles pepersiroop voor me meegebracht. Benieuwd hoe dat zal smaken met een beetje cava! Wie weet hebben we meteen een nieuwe cocktail maison gevonden. (En zou mijn tong daar dan rood van uitslaan?)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. […] aten wij? Als aperitiefhapjes Japanse sateetjes en dim sum begeleid met een glaasje schuimwijn met pepersiroop. En ja, voor de twijfelaars, dat is héél lekker! Als voorgerechtje serveerden we gevulde […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>