Ik belde naar radio Scorpio…

En kreeg ik het antwoordapparaat van de KUL aan de lijn. Ik probeerde opnieuw en kreeg weer het antwoordapparaat van de KUL aan de lijn. Ik belde naar het meisje dat mij het nummer gaf met de vraag of ze mij het nummer opnieuw kon doorgeven, want ik dacht een fout nummer te hebben. Ze gaf me een nummer: hetzelfde nummer dat ik al de hele tijd probeerde te bellen. Ik belde en belde en het antwoordapparaat van de KUL antwoordde en antwoordde. En toen belde de presentatrice van radio Scorpio met haar gsm naar mijn gsm met de vraag waarom ik niet naar hun nummer belde. En ik zei dat ik had gebeld, maar dat ik niet bij radio Scorpio uitkwam. En zij gaf mij opnieuw hetzelfde nummer en zei dat ik moest bellen. Maar ik had al gebeld! En ik belde dan nog maar eens en nog eens en toen: mirakel! kwam ik uit bij radio Scorpio.

Eind goed, al goed.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. Anonymous

    ik ben het meisje dat naar u had gebeld om te vragen waarom je niet belde… hier is het antwoord: onze lijn stond nog op bezet. onze fout dus!

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>