Ldvd

Een kwartier geleden gaat bij ons de bel. Stond er een kameraad met liefdesverdriet voor de deur die er duidelijk nood aan had zijn hart uit te storten. Nu staat mijn deur altijd open voor mensen met problemen en bied ik graag een schouder om op uit te huilen, maar zijn timing (de dag voor een examen) was niet echt optimaal. We hebben een kwartiertje gebabbeld en daarna heb ik hem de opdracht gegeven om samen met mijn vriendje iets te gaan drinken.

Mijn arm vriendje, opgezadeld met het troosten van de ontroostbaren. Ik denk dat hij zich zijn avond wel anders had voorgesteld. Sorry schatje, ik maak het later goed.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

 1. Daphné

  Dankje voor je reactietje :-) Dat deed mij glimlachen :-)
  Ik ben net bezig de foto’s die we net namen van zijn pffff-mood na ons gevechtje online te zetten. Je lacht je subiet ook kriek…

  Ik link je binnenkort op het snuffelhoekje van Valéas en Eiko, ok?

  Liefs en veel succes met je examens!

 2. yab

  @daphné: Ik heb de foto’s gezien. Hij ziet er inderdaad een beetje zielig uit. 😉 Alvast bedankt voor het linkje. Dat wordt altijd geapprecieerd.

  @smara ratih: Ja, hoor, het ging best wel goed, ondanks mijn naar goeie gewoonte weer minimale voorbereiding.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>