6 Responses

 1. Matthias

  Trr. Waarom kent de vrouwenkoers eigenlijk niet evenveel succes? Ik bedoel, Vlamingen zijn rare mensen: koers is een mannensport maar toch, mannen die zich met a/ geschoren benen b/ in een strak pakje c/ zich in het zweet zitten te werken. Wat is dáár in godsnaam aantrekkelijk aan!

  :p

 2. pierre du coin

  Vrouwen en renners, het klikt blijkbaar. Ik probeer ieder jaar een stukje ronde van Vlaanderen mee te pikken en vorig jaar had een groepje vrouwen het steeds over de “volle broekskes”…

 3. yab

  Misschien toch even iets rechtzetten: ik vind de meeste wielrenners totáál niet aantrekkelijk. Het enige wat mij kan bekoren, is hun achterwerk. Qua fysieke bouw draagt het lichaam van een zwemmer mijn voorkeur weg.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>