Zes rare dingen

Jaja, ik vrees dat ik er deze keer toch niet onderuit zal geraken. Nick en Framboos smeten een stokje in mijn richting en ik kon niet meer op tijd bukken. En alhoewel iedereen weet (of niet weet) dat ik principieel tegen stokjes ben, wil ik voor dit stokje mijn principes wel eens opzij schuiven en jullie zes rare dingen over mezelve verklappen om jullie alzo een blik in de duistere diepten van mijn verwrongen psyche te gunnen. Moehahahahaaa!

1. Ik heb tot mijn twintigste geen druppel alcohol aangeraakt, daarna is het helemaal misgegaan.
2. Ik hou van seks op rare plekjes. (Alhoewel ik dit persoonlijk helemaal geen rare eigenschap vind, schijnt dit sommige mensen erg te shockeren.)
3. Een vederlichte aanraking met eender welk levenloos voorwerp is genoeg om mij drie weken een kanjer van een blauwe plek te bezorgen.
4. Ik heb een leesverslaving. Dat wil zeggen dat ik alles lees wat zich in mijn buurt bevindt. En dat gaat van etiketten op eetwaren, over roddelblaadjes (ja, ik beken) tot Tolstoj. Ik ben een alleslezer. (Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik alles wat ik lees goed vind.)
5. Ik ben stiekem gewoon een nerd, maar niemand gelooft dat. Grinnik.
6. Ik ga in restaurants of cafés NOOIT op de toiletbril zitten. Ik blijf enkele centimeters boven de toiletbril zweven. Een uitstekende training voor de beenspieren, overigens.
7. Ik ben een verlegen meisje. (En als jullie dat niet geloven, dan maak ik jullie iets anders wijs.)

PS: Ja, ik ben er mij van bewust dat dit zeven rare dingen zijn. Zeven is het goddelijke getal mensen!

PS2: Wie dit stokje hebben wil, die mag het komen halen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>