Yab is genomineerd

Gisteren vond ik in mijn mailbox het bericht dat dit bescheiden blogje genomineerd is in de categorie ‘Blogsites’ bij de Clickx-verkiezing van site van het jaar. Geen idee hoe ik in dat lijstje beland ben, want ik vind niet dat ik een bijzonder grappige schrijfstijl heb of veel mooie foto’s online zet en ‘t is ook niet dat deze blog massa’s bezoekers trekt. Misschien zochten ze gewoon een blog om het lijstje vol te maken of is dit stiekem een complot om achter mijn (niet meer zo geheime) identiteit te komen.

Wat mij meer interesseert, is dat event in de Carré waarop de prijzen worden uitgereikt. Voor een goed feestje ben ik altijd wel te vinden! :-) Alleen spijtig dat ik die avond al andere plannen heb, maar misschien valt daar wel een mouw aan te passen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

9 Responses

 1. Peter

  Allé, ik was nog aan het twijfelen om te gaan, maar als jij twijfelt en dramoghe al bevestigt dat ze gaat gaan, denk ik wel dat we daar wat ambiance gaan kunnen maken. Ik heb er alvast zin in!

  Hoeveel kost een vat daar? 😉

 2. Pierre Vis

  Naar ik hier & daar gelezen heb was het feesje vorig jaar pokkesaai..
  Afin, als ik gratis tickets win, dan zou ik mss wel eens tot daar gaan.

 3. Peter

  Als genomineerde mag je toch gratis binnen, of niet?

  Ik heb ook horen waaien dat het vorig jaar pokkesaai was, maar daar kunnen we dit jaar verandering in brengen :-)

 4. yab

  Mmm, als jullie nog een tijdje erop blijven hameren dat het pokkesaai zal zijn, zeg ik mijn afspraak niet af. Waarom een gegarandeerd fijne avond inruilen voor een waarschijnlijk saaie avond?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>