Rust

Dit stripje deed mij eraan denken hoe lang geleden het is dat ik nog eens écht zorgeloos niks heb gedaan. Ach, nog een jaartje of twee doorbijten. Rust is voor watjes. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. Joke

    Och, ik ben regelmatig eens zorgeloos maar ik heb nooit goed de combinatie met rusten verstaan.

    De dag dat ik niks meer weet te doen, mogen ze mij gerust afvoeren. Brr. Ik mag er niet aan denken aan “niets doen”. Yuck, bweik!

  2. yab

    @joke: Wat ik bedoel is, dat ik altijd nog dingen “moet” doen. Dus dat ik nooit echt kan ontspannen, want er moet altijd nog dit en dat gebeuren. Het zou gewoon fijn zijn om eens op mijn gemak te doen wat ik wil, een boek te lezen, aan een zwembad te liggen, op een terras te zitten, naar een concert te gaan zonder dat ik de druk voel van: eigenlijk mag dit niet, eigenlijk heb ik hier geen tijd voor, eigenlijk moet ik nog vanalles doen. Dát bedoel ik met rust. En daar snak ik naar.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>