3 Responses

 1. Peter

  Ja, ‘t is inderdaad wel erg met haar tegenwoordig. Ik vraag me echt af of VDL wist wat voor risico eraan vasthing om haar op die stoel te zetten. Dat was gewoon flagrant liegen dat die deed. En het parlement staat erbij en kijkt ernaar…

  Dat ze maar rap eens terug met beide voeten op de grond geplaatst wordt!

 2. yab

  Wat mij betreft, liever vroeger, dan later.

  Soms heb ik helaas de indruk dat het parlement niet meer is dan een veredelde praatclub. En vaak sturen onze heren en dames parlementariërs dan nog hun kat naar de vergaderingen. Zo ga je niet om met het vertrouwen dat je kiezers in je gesteld hebben.

  Bij deze stel ik voor om de verlichte despotie weder in te voeren. Ik ben meteeen kandidaat-dictator. Altijd al een schoenenkast zo groot als een huis willen hebben. 😉

 3. Peter

  Ik heb ook meer en meer die indruk. Een tendens is ook dat er meer en meer opvolgers in het parlement zitten wiens lot volledig van de partij afhangt, waardoor ze minder kritiek durven leveren op de eigen partij of de coalitiepartners indien de eigen partij in de meerderheid zit.

  Ik vind het ook bijzonder raar dat het nu bij de SP.a zo stil is, er binnen de eigen partij zo weinig kritiek is op de minister. Dit terwijl ze enkele maanden geleden zo de draak gestoken hebben met de “zwijgen of buiten” politiek van Bart Somers. Ik zou me echt schamen, mocht ik daar namens haar partij zitten en geen kritiek (durven te) uiten. De vertoning wordt hoe langer hoe pijnlijker.

  Uw alternatief zie ik wel zitten, mits de juiste keuze qua dictator natuurlijk. Ik vraag me wel af wat vrouwen toch altijd met schoenen hebben… 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>