4 Responses

  1. Peter

    Nee, een kameraad wees mij vandaag op een link met uitleg hoe je een spambot maakt voor alle blogspot.com weblogs. Ik kan mij helaas niet meer herinneren welke dat was en mijn history is immens. Deze site met wat tips kan ik je alvast aanbevelen. Ook maken velen tegenwoordig gebruik van een “figuurbeveiliging”, zoals hier. Ik weet niet hoe je dat toevoegt bij blogger.

    Zelf heb ik niet veel last van spam wegens de goede antispamfunctie in b2evo, al ben ik ook wel geïnteresseerd in dergelijke plugin (figuurbescherming) voor mijn platform. Ik ben hem al s ergens tegengekomen (werkende), maar heb hem nergens als download of als hack gevonden.

  2. yab

    Ha, goeie tips, Peter. Vooral die figuurbescherming spreekt mij wel aan. Ik heb momenteel helaas niet zo veel tijd om het één en ander uit te zoeken (ik zit ook nog steeds met dezelfde saaie layout…), maar ik zet het bij op mijn TODO-lijstje. 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>