Google talk

Ok, ik beken, ik heb me niet kunnen bedwingen. Ik heb het geïnstalleerd en het werkt. En natuurlijk zijn al mijn geeky vriendjes er ook meteen op gesprongen. Takes one to know one. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Peter

    Het werkt. Fijn :-)

    Ik heb ‘t nog niet getest. Hun client draait ook niet op mijn systeem 😉 Ik ga mij normaal dus ook niet aan Google Talk wagen, hoewel ik ‘t super vind dat ze een protocol op basis van Jabber gebruiken en blijkbaar toch redelijk wat belang hechten aan interoperabiliteit (zie mijn reactie).

    Een tijdje geleden heb ik ook moeten toegeven en heb ik mij toch een gmail account aangemaakt om mijn mailarchief in te gooien hoewel ik daar lange tijd tegen was, maar ik gebruik ‘t eigenlijk niet. Vandaag heb ik daar eens gezocht naar een mail die ik een tijdje geleden hier gewist had (alle mails komen toe op mijn VTK-adres en worden geforwarded naar mijn werkend adres en gmail), maar ik kon die niet vinden. Bijzonder raar. Als blijkt dat dat af en toe niet goed werkt, dan denk ik toch van die account te verwijderen. Kan dat eigenlijk?

    Hopelijk maken ze hun boeltje snel genoeg open zodat men met een gewone Jabber account kan IM-en met GT-gebruikers :-)

  2. yab

    Ja, goeie vraag eigenlijk, kan je een Gmail-account verwijderen? Als het mogelijk is, dan heb ik toch nog niet gevonden hoe.

    Na de eerst testen schijnt Googletalk zonder problemen met GAIM te werken, maar ik ken iemand die het met Psi geprobeerd heeft en die geraakte er niet op.

    En met je laatste opmerking kan ik natuurlijk alleen maar instemmen. Open talk now! 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>