Totaal vergeten

Ik heb ergens een paar maanden geleden (djezus, blog ik al zo lang?) aangekondigd dat ik elke week een webcomic in het zonnetje zou zetten. Ik heb dat drie weken volgehouden en daarna ben ik die belofte rats vergeten.

Bij deze wil ik de draad opnieuw oppikken waar ik hem heb laten liggen. Ik weet niet of ik er elke week aan zal denken, maar ik zal toch mijn best doen.

Dus: webcomic van de week: Indershadows! Opgelet mensen, dit is géén lichtvoetige comic. Kathleen Jacques, de auteur, schuwt de zware thema’s niet: psychische stoornissen, zelfverminking, ongewenste zwangerschappen, sadistische praktijken, you name it,… Maar het is niet al kommer en kwel, er is genoeg liefde in deze comic aanwezig om een tegengewicht te bieden.

Het loont ook de moeite om eens door de archieven van Coolville (de voorloper van deze comic) te lopen, gewoon al om de enorme progressie in de tekenstijl van de artieste te aanschouwen. Het is niet nodig Coolville te lezen om Intershadows te kunnen volgen, maar het geeft soms wel interessante achtergrondinformatie over de hoofdrolspelers.

Veel lees- en kijkgenot!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>