Gepakt

Allez, ze hebben de ontsnapte verantwoordelijke voor de schietpartij maandagavond dan toch opnieuw opgepakt. Met dank aan een alerte burger.

Ik citeer even uit de Standaard:

De man kon vanmorgen in de Blijde Inkomststraat zonder problemen worden opgepakt na een tip van een alerte burger die vond dat de man zich verdacht gedroeg. Hij was inmiddels niet meer geboeid, droeg andere kleren evenals een zonnebril. Hij werd teruggebracht naar de gevangenis en inmiddels voorgeleid bij de Leuvense onderzoeksrechter met het oog op zijn gerechtelijke aanhouding.

Schouderklop voor de alerte burger. Alweer een slechte beurt voor de politie. Ik zou toch niet graag in de schoenen staan van de twee agenten die deze boef hebben laten ontsnappen. Iets zegt mij dat hun evaluatie dit jaar er niet zo schitterend uit zal zien. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>