Oh, my Kimchi!

Gisterenavond hadden we afgesproken met onze vrienden en hun dochter (de zoon had een schaaktornooi af te werken en kon er dus niet bij zijn) om samen te genieten van Korean barbecue bij Oh, my Kimchi! Helaas werd het een beetje een avond in mineur, want de vader van onze vriendin was recent in het ziekenhuis opgenomen met een blokkade van zijn darmen. Een heel akelig verhaal waarbij mijn vriendin vertelde hoe de huisarts én de arts van wacht beiden niets ernstigs hadden vastgesteld en hoe ze vervolgens op eigen houtje besliste haar vader naar de spoedafdeling van UZ Leuven te brengen, omdat hij er zo slecht uitzag. En ze bereikte het UZ echt op het allerlaatste nippertje, want haar vader was meer dood dan levend toen ze daar aankwam. Gelukkig slaagden de dokters erin zijn leven te redden, maar het scheelde echt niet veel… Door het oog van de naald gekropen, zoals het spreekwoord luidt.

Helemaal op hun gemak waren onze vrienden dus niet en de gsm lag binnen handbereik, maar gelukkig kwamen er geen zorgwekkende berichten binnen en konden we toch gezellig samen eten.

IMG_7905spiral

 

We sloten de avond af met een glaasje wijn of een theetje bij Wine Bar Lewis. Terwijl de jongste in ons gezelschap nog een plekje vond voor een stukje citroentaart.

Duimen dat de vader van onze vriendin snel het ziekenhuis mag verlaten.

 

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>