De tijd vliegt

En er is nog zoveel dat ik wil doen! Nog zoveel plaatsen die ik wil bezoeken. Nog zoveel mensen die ik wil leren kennen. Nog zoveel nieuwe recepten die ik wil uitproberen. Nog zoveel talen die ik wil leren. Nog zoveel boeken die ik wil lezen. Nog zoveel foto’s die ik wil nemen. Nog zoveel films die ik wil zien. Nog zoveel meetings die ik wil organiseren.

Kan ik een time-out krijgen?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. smara ratih

    wel, dan moet je je gsm afzetten, je computer uit het stopcontact trekken, de tv af, als je nog een thuistelefoon hebt, die ook af, en dan gewoon lekker gezellig niks doen, met een dekentje in de zetel ofzo…

  2. yab

    @smara: Ik wil helemaal niet gezellig niets doen! Ik heb gewoon te weinig tijd om alles te realiseren wat ik nog wil doen. Gelukkig heb ik geen tv om mij af te leiden. ๐Ÿ˜‰

    En de computer afzetten! Heiligschennis! Het enige moment dat mijn computer af staat, is als de stroom uitvalt. ๐Ÿ˜‰

    @lou: Ik heb een elektronische agenda. De eerste afspraken voor 2008 zijn al ingepland.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>