6 Responses

 1. Goya

  Indrukwekkend he…

  Toen ik in april in NYC werkte, moest ik samenwerken met een Burgerlijk Ingenieur van Pittsburgg van een jaar of 26-27.
  Die kerel bleef maar op me inhameren dat het toch niet kon dat ik niet getrouwd was en toch vader ging worden, dat de evolutieleer op drijfzand ondersteund is enzoverder.
  Heel vermoeiend en frustrerend, en wanneer ik deze reportage bekijk zie ik echt dezelfde verbetenheid en hun tunnelzicht.

 2. Charlotte

  Beste Yab,

  Ik loop momenteel stage bij LOKO Cultuur in Leuven en help voornamelijk mee met het organiseren van Ithaka (een beeldende kunstenproject dat elk jaar op een originele en daarenboven leegstaande locatie in Leuven in sito aan de slag gaat met een 15 tot 20-tal onbekende/beginnende/pas afgestudeerde kunstenaars). Ik vroeg me af of jij als Leuvense blogger misschien een zicht hebt op interessante leegstaande gebouwen in Leuven. Als dat zo is, stuur dan gerust een mailtje door met (een) adres(sen) en aarzel niet om ook mensen uit je Leuvense vriendenkring aan te spreken!

  Alvast bedankt!

 3. yab

  @goya: Ongelooflijk, toch? Dat een intelligent mens er zulke waandenkbeelden op kan nahouden.

  @anne: Fundamentalisten vind je helaas in alle godsdiensten.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>