Een feestje en een boekvoorstelling

Jawel, alweer een jarige om in de bloemetjes te zetten. Ditmaal vierden we het twintigjarig bestaan van een belangrijk onderdeel van mijn team. Met een schitterend boek blikken we terug op de voorbije twintig jaar. Het boek is het resultaat van het harde werk van twee collega’s, die terecht trots mogen zijn op hun ‘kindje’. Het eerste exemplaar van ons boek werd met gepaste luister overhandigd aan de minister van Cultuur in de AB. En vervolgens dronken we een glas (of twee) op onszelf. Dat mag ook al eens!

IMG_0721

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>