Fêtes de Genève in the evening

Zondag hadden we al een glimp opgevangen van de eetstandjes op de Fêtes de Genève, hoog tijd om op deze prachtige zomeravond de boel eens op ons gemak te verkennen. We begonnen met een heerlijke Indische schotel (al bleek het niet zo’n goed idee om de tasting schotel te nemen, veel te veel voor één persoon) en liepen vervolgens langs de oevers van het meer verder tot het einde van de kermisattracties in Eaux-Vives. Bijzonder indrukwekkend hoe groot die kermis hier is. We konden het niet laten ons even tussen de zonnekloppers te begeven en onze voeten in het meer te steken.

IMG_5210

IMG_5208

IMG_5203

Plaats voor een dessert hadden we niet na onze copieuze maaltijd, maar dorst hadden we wel gekregen van onze wandeling in de warme avondzon. We vonden een prachtig plekje met strandstoelen aan de oever van het meer met uitzicht op de Jet d’Eau. Helaas liet de bediening het afweten. Zelfs nadat mijn vriend aan de toog was gaan vragen of hij daar kon bestellen, werd hij weggewuifd: de ober zou weldra onze bestelling komen opnemen. De ober negeerde ons echter straal en na een half uur, gaven we er, samen met onze buurman, de brui aan. Ik voelde me wel verplicht om iets te gaan zeggen over de slechte service aan de toog, maar ik kreeg enkel onverschillige blikken terug. Blah.

Gelukkig vonden we in de Jardin d’Anglais een toffe plek waar we een glas konden drinken, terwijl een saxofonist voor de live achtergrondmuziek zorgde. Een charmante dame schonk mij op haar dooie gemak een glas heerlijk koele prosecco uit. Net waar ik zin in had!

IMG_5214

Tot nu toe nog niet te klagen gehad over de zomer hier.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>