Het toeval is ons goed gezind

Na de whiskyproeverij van gisterenavond hadden we een rustige zondag gepland (die Spaanse opstellen schrijven zichzelf niet, nietwaar?). Daarom dat we het niet ver zochten voor de lunch en kozen voor klassiekers als asperges en koninginnenhapje bij L’Etoile d’Or. Mijn vriend en ik waren op ons eten aan het wachten, toen een bekend gezicht langs het raam passeerde: de ex-vriendin van de neef van mijn vriend. Dezelfde die we in 2016 bij toeval op onze terugvlucht van Genève waren tegen gekomen. Ze stapte even binnen om goeiedag te zeggen en natuurlijk vertelden we haar over onze verhuisplannen naar Genève. Ze reageerde meteen met massa’s tips en goede raad. En na een zeer aangename babbel gaf ze ons haar telefoonnummer in het geval we meer info nodig hadden.

Ik geloof niet in dingen zoals het lot, maar deze toevalligheid komt alleszins bijzonder gelegen!

IMG_3832[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>