De uitslag

Omdat ik dat beloofd had op de blogborrel. Mijn resultaat van Japans is binnen: 81 procent. En duikel van tien procent ten opzichte van vorig jaar. Niets om trots op te zijn en geheel en al te wijten aan mijn gebrek aan goesting om de taal tijdens het jaar bij te houden. Last minute een taal blokken, is nooit een goed idee. En dit is dan het resultaat. Ach ja, volgend jaar beter.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

  1. Ik kan u volledig volgen al zal ik het niet openlijk durven toegeven als binnen enkele weken zou blijken dat ik ‘slechts’ 81% voor de cursus Frans zal hebben. ­čśë

    Japans is anderzijds stukken moeilijker dan Frans dus met 81% zou ik toch wel een gat in de lucht springen.

  2. Omg, 81% niet goed? 81% is megagoed! Je doet dit voor je hobby, voor het plezier, naast je werk en 100 andere hobbies. Zou je echt die leuke terrasjes (of iets anders) willen laten om beter punten te halen?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>