Even snel winkelen

Of dat was althans de bedoeling. Het toeval besliste daar echter anders over. Zaterdagnamiddag is blijkbaar het uitverkoren moment voor onze kennissen om de nodige levensmiddelen in te slaan. Het liep in de Delhaize vol met bekenden. En tja, dan moet je natuurlijk een praatje slaan, want ‘t was toch al lang geleden dat we elkaar gezien hadden en zo. Door dat alles hebben we wel drie keer zo lang over onze winkelbeurt gedaan dan normaal.

Sociaal doen, is een leuke, maar tijdrovende bezigheid. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>